12.11.2012

Nigella rulettaa - tilastoja tutkimassa

27.3.2012, 3 kommenttia
429








148








110








20.11.2011, 2 kommenttia
90








80








79








76








12.5.2012, 2 kommenttia
73








72








67




Katselin tässä huvikseni, mitkä tekstit ovat koko blogini elinajan aikana keränneet eniten visiittejä. Se on kuulkaas niin, että Nigella rulettaa oikein rankasti. Koko blogini elinkaaren aikana yksi kirjaamani resepti on ollut ylitse kaikkien muiden blogitekstien eli Nigellan meksikolainen lasagne. Sitä on käyty kurkkimassa yli kolme kertaa enemmän kuin seuraavana listalla olevaa Paulo Coelhon alkemistia. Sinänsä ihan kunnioitettava saavutus, kun mietti, että Coelho-tekstin on kirjoitettu 2 vuotta aikaisemmin kuin Nigella.

Muuten onkin sitten aika tasaista eikä ainakaan vielä ole huomattavissa TOP 10 listalla kovinkaan suurta eroa ruokabloggausten ja kirjabloggausten välillä. Sen tosin olen huomannut, että blogin sisältö on kummasti kallistumassa taas ruoan puolelle, mikä johtunee todennäköisesti siitä, että ruokaa on lapsiperheessä pakko laittaa - ehti eli ei... Kirjat voi helpommin jättää odottamaan sitä sopivaa hetkeä. Näitä äidin omia hetkiähän ei viime viikkoina ole pahemmin ollut töiden ja perhehulinan välissä. Hyvä jos iltaisin sängyssä ehtii muutaman sivun lukea ennen kuin rivit menevät väsymyksestä sekaisin.

Bloggausta ajattelin kuitenkin jatkaa - kertokaa, jos aiheet muuttuvat liian yksipuolisiksi tai muuten alkavat ärsyttämään  :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti